Adieu Vught. Hallo Veghel.

Vanaf maandag 26 juli a.s. nemen wij onze intrek in een nieuw kantoor in Veghel. Op een fraaie zichtlocatie pal naast de snelweg A50. Dat betekent dat we afscheid nemen van onze inmiddels zo vertrouwde plek in Vught. Niettemin kijken we met een goed gevoel terug op onze Vughtse locatie waar we ons zoveel jaren echt thuis hebben gevoeld.

Nieuwe locatie. Vertrouwd advies.

Met plezier en enthousiasme gaan wij de tweede verdieping in gebruik nemen van dit duurzame en moderne kantoorgebouw. Ook onze inrichting wordt vernieuwd waardoor we u ook op een andere manier dan alleen aan een vergadertafel kunnen ontvangen. Een ding blijft ongewijzigd. Vanuit ons nieuwe zakelijke thuis zullen wij u met onze vertrouwde aandacht, kennis en professionaliteit bijstaan met het beste juridische advies.

Onze nieuwe adres- en contactgegevens zijn:

Beks Advocaten B.V.
Eisenhowerweg 14 C
5466 AC  VEGHEL
Telefoon: 0413 43 09 00


De overige gegevens blijven ongewijzigd en ook ons huidige telefoonnummer (073 656 11 16) blijft nog geruime tijd bereikbaar.

Van harte welkom.

Vindt u het leuk om ons nieuwe kantoor eens te zien. U bent van harte welkom, ook als u toevallig in de buurt bent en ons logo langs de snelweg op het led scherm van ons kantoorgebouw ziet verschijnen. Een vers kopje koffie is zo gezet.

Met vriendelijke groet,
Rob Beks en Christophe van Uden
Sonja Luteijn en Jeannette Razenberg

Beks Advocaten