Beks Advocaten kiest voor nieuw kantoorpand in Veghel.

Heeft u het al gezien? Ons logo op een scherm langs de snelweg A50 bij Veghel? Uitnodigend en duidelijk makend waar u ons over enkele maanden, vanaf juli, kunt vinden. Jazeker, want Beks Advocaten gaat verhuizen van Vught naar Veghel. 

Beks Advocaten heeft haar oog laten vallen op een modern kantoor in Veghel, aan de Eisenhowerweg 14C. Duurzaam gebouwd en gelegen op een goed bereikbare zichtlocatie langs één van de hoofdwegen in Brabant. Evenveel vierkante meters, maar nu op één verdieping. 

Een verhuizing is altijd een grote stap. Op de eerste plaats natuurlijk omdat bepaalde contactgegevens veranderen. Maar ook omdat het een periode afsluit. Bij Beks Advocaten betekent dit een periode van zo’n 25 jaar waarin we met veel plezier onze adviezen en diensten hebben gedeeld vanuit een traditionele kantoorvilla in de Kerkstraat in Vught.

Gelukkig komt er dus iets heel moois voor in de plaats. In ons nieuwe kantoorpand zullen wij een moderne kantoorstijl gaan toepassen. Daar kunnen we u ook eens op een andere manier ontvangen dan aan een vergadertafel. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

De exacte verhuisdatum in juli, dat weten we nog niet precies. Wij houden u op de hoogte.