Meimaand Incassomaand

Breng uw debiteurenportefeuille nog vóór deze zomer op orde!

Traditiegetrouw is de incassering van vorderingen gedurende de zomermaanden lastiger omwille van de beperkte personeelsbezetting bij bedrijven. Vaak zijn er ook bedrijfssluitingen (bijv. in de bouw), waardoor incassering van de vordering een stuk langer kan duren.

De maand mei is daarom bij uitstek de maand om uw incassozaken uit handen te geven! Alle reden dus om actief aan de slag te gaan met uw debiteurenportefeuille en uw liquiditeitspositie vóór de zomermaanden nog op orde te brengen!

Als extra stimulans voor u heeft Beks Advocaten de “Meimaand Incassomaand” in het leven geroepen. Indien u in deze maand mei uw incasso aan ons overdraagt, nemen wij – bij geen resultaat – de administratiekosten t.w.v. € 75,00 ex. btw voor onze rekening. Indien het ons niet lukt om een bedrag te incasseren, dan kost u dit dus………niks! In het geval van betaling geldt ons vaste incassotarief.

Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2014 en is bedoeld voor onze trouwe vaste klantenkring, maar ook voor nieuwe klanten die op een laagdrempelige wijze kennis willen maken met ons kantoor. Mocht u in uw netwerk mensen kennen die ondersteuning behoeven bij het incasseren van de debiteurenportefeuille, schroom dan niet om deze nieuwsbrief bij hen onder de aandacht te brengen.