Afnemers die maar niet betalen? Start vandaag nog met incasso!

Meimaand incassomaand bij Beks Advocaten.

Als extra stimulans voor u heeft Beks Advocaten de “Meimaand Incassomaand” in het leven geroepen. Indien u in deze maand mei uw incasso aan ons overdraagt, nemen wij – bij geen resultaat – de administratiekosten t.w.v. € 75,00 ex. btw voor onze rekening. Indien het ons niet lukt om een bedrag te incasseren, dan kost u dit dus………niks!

In het geval van betaling geldt ons vaste incassotarief. Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2017 en is bedoeld voor onze trouwe vaste klantenkring, maar ook voor nieuwe klanten die op een laagdrempelige wijze kennis willen maken met ons kantoor. Mocht u in uw netwerk mensen kennen die ondersteuning behoeven bij het incasseren van de debiteurenportefeuille, schroom dan niet om deze nieuwsbrief bij hen onder de aandacht te brengen.

Incasso voorkomen? Gebruik deze tips.

Zoals vaak is voorkomen beter dan oplossen achteraf. Dat geldt ook voor incassozaken. Met de volgende tips van Beks Advocaten motiveert u uw afnemers om sneller te betalen.

1. Een duidelijke betalingstermijn

Ben altijd duidelijk over betalingstermijnen. Zorg er dan ook voor dat op uw factuur duidelijk is aangegeven wat uw betalingstermijn is.

2. Nabellen

Het klinkt misschien wat overdreven, maar als u nabelt op iedere factuur dan weet u zeker dat uw afnemer uw factuur gezien heeft. Tevens onstaat ook een morele plicht om uw factuur op tijd te betalen.

3. Snelle herinnering

Wacht niet te lang met het sturen van een herinnering, nadat de betalingstermijn verlopen is. Laat merken, dat u de termijn nauwlettend in de gaten houdt.

4. Maak duidelijke afspraken

Wanneer uw afnemer aangeeft niet te kunnen betalen, maak dan duidelijke afspraken over deelbetalingen of over termijnen. Wanneer deze niet worden nagekomen, reageer direct.

5. Schakel Beks Advocaten in

Wanneer u duidelijk bent geweest en uw afnemer heeft geattendeerd op de consequenties? Schakel dan direct Beks Advocaten in om uw incasso op te volgen.

Beks Advocaten