Onbeperkt juridisch advies voor een vaste lage prijs per maand.

Het LegalWise Ondernemersabonnement

Hebt u de AVG al helemaal geregeld? Zijn uw arbeidsovereenkomsten allemaal WWZ-proof? Een discussie over een leveringscontract? Vragen die u als ondernemer herkent. En een advocaat daarvoor inschakelen? Veel te duur. Of toch niet?

Wij bieden de oplossing: Met een LegalWise Ondernemersabonnement krijgt u onbeperkt juridisch advies voor een vaste lage prijs per maand.

Interesse?

Onze klanten van het eerste uur zijn heel enthousiast:

“Onze eigen juridische afdeling voor een fractie van de prijs.”

Handig om een contract toch nog even juridisch te laten toetsen voor we tekenen.

“Dit is het eerste jaar dat onze juridische kosten voorspelbaar en gelijkmatig verdeeld waren.”

“We hebben al procedures vermeden door op tijd een goede juridische brief te laten schrijven”

“Een superconcept, het voorziet in een duidelijke behoefte, heel innovatief”

Doet u mee?

Begin 2015 zijn wij met een paar klanten begonnen met het LegalWise Ondernemersabonnement. Een pilot. Hoe pakt het uit als we aanbieden om alle juridische werkzaamheden te verrichten tegen een vaste prijs per maand. De pilot is geslaagd en wij breiden die nu uit. Doet u mee?

Wat valt er onder?

Onder het abonnement vallen alle werkzaamheden, die wij op ons kantoor normaliter zouden uitvoeren, behalve procedures en (grotere) overnames. Denk daarbij aan:

  • Het beoordelen en opstellen van juridische documenten, zoals overeenkomsten, voorwaarden en andere juridische correspondentie
  • Eerstelijns juridische ondersteuning per telefoon of email
  • Het incasseren van vorderingen (in het buitengerechtelijke traject)
  • Een jaarlijks gesprek met een legal audit
  • Toegang tot modellen, whitepapers en checklists

 

Wat zijn de beperkingen?

  • Juridische procedures en grotere overnames zijn uitgesloten
  • Wij zijn thuis in de meeste rechtsgebieden waarmee ondernemingen en ondernemers te maken hebben, maar niet in alle rechtsgebieden en soms is specialistische kennis vereist, waarover wij niet beschikken
  • Wij zullen een fair use policy gaan hanteren (in ontwikkeling in kader van pilot)
  • Externe kosten zijn niet inbegrepen, behoudens beperkte en redelijke kosten van informatieaanvragen tot een bepaalde (in het kader van de pilot) nader te bepalen omvang

 

Prijs

Bij de meeste klanten bieden wij dit abonnement aan voor € 495,00 exclusief BTW per maand, maar het hangt uiteraard af van de omvang van de onderneming en de juridische gezondheid van de onderneming.

Het abonnement begint met een minimale looptijd van een jaar en loopt daarna per kalendermaand door. Het abonnement kan tegen het einde van het eerste jaar of tegen het einde van iedere maand na het eerste jaar worden opgezegd met een opzegtermijn van één maand.

Normaliter beginnen we met specifieke wensen van de klant en gedurende de looptijd van het eerste jaar plannen we een Legal Audit in, waarin we de meest wezenlijke juridische zaken nalopen.

Vragen?

Hebt u interesse in het LegalWise Ondernemersabonnement of wilt u daar vrijblijvend meer over weten? Neem dan contact op met Rob Beks of stuur ons een email.

Beks Advocaten