Slapeloze nachten van wanbetalers?

Zet Beks Advocaten op uw zaak!

Vrijwel elke ondernemer heeft te maken met wanbetalers. Vervelend? Nou, het is meer dan dat! Het blijkt namelijk dat zo’n 25% van alle faillissementen wordt veroorzaakt door wanbetaling. In die situatie wilt u als ondernemer natuurlijk niet terechtkomen. Dat vraagt echter wel om doortastend optreden. De eerste stap die u kunt zetten? Zet een advocaat op uw zaak! Want waarom zou je kiezen voor een incassobureau of een ambtelijke rechtsbijstand-organisatie als je voor hetzelfde geld een gespecialiseerde advocaat kunt krijgen? Uw eigen advocaat!

Bij Beks Advocaten gaan we op een doortastende en professionele wijze achter uw geld aan. Daarbij zetten we alle juridische middelen in die we nodig achten. Wonderen verrichten kunnen wij echter ook niet, maar, in onze langjarige praktijk hebben we wel geleerd dat wij meer dan gemiddeld succesvol zijn in het ‘activeren’ van wanbetalers. Desnoods met stevige juridische dwang.

Wanneer we uw ‘zaak’ onder ogen krijgen, zullen we GRATIS bekijken hoe we onze expertise en kennis kunnen inzetten. In de eerste plaats zullen dat buitengerechtelijke acties zijn. Helpt dat niet, en zijn wij ervan overtuigd dat we verhaal kunnen halen (uw geld!) dan zullen we ook de gerechtelijke gang in werking zetten.

Mocht het zo zijn dat we na de eerste buitengerechtelijke stappen niet verder denken te komen, dan bent u nooit meer kwijt dan 75 euro aan dossier- en administratiekosten. Een beperkt en overzienbaar bedrag.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met één van onze advocaten.
073 – 656 11 16
U kunt ook een mail sturen naar info@beksadvocaten.nl

Beks Advocaten