Zakelijk geschil? Zet een advocaat in om rechtsgang te voorkomen.

Wat de reden ook is van een zakelijk geschil, de bijkomende emoties maken de kans op een oplossing eerder kleiner dan groter. Het gevolg kan een gang naar de rechter zijn. Zeker als het geschil enige financiële omvang of impact heeft.
Dat is jammer. Een gang naar de rechter biedt namelijk lang niet altijd de gewenste uitslag. Bovendien bedient een rechter zich vaak van het standpunt dat partijen nog maar eens samen moeten nadenken over een oplossing.

Bij Beks Advocaten worden we met regelmaat ingeschakeld bij situaties en geschillen die uit de hand zijn gelopen. En hoewel wij met verve onze cliënten zullen adviseren en bijstaan, weten we dat we in veel gevallen nog meer kunnen betekenen door eerder betrokken te worden. Wanneer een geschil nog niet is uitgelopen op een ruzie. En wanneer redelijkheid het mogelijk maakt om te luisteren en een goed gesprek te voeren. Juist dan zijn wij als advocaten op ons best. Met de kennis van de wet in het achterhoofd en met de ervaring van conflictbegeleider als leidraad.

Met de introductie van LegalWise bieden wij een aantrekkelijke opstap om sneller en eerder gebruik te kunnen maken van onze expertise. Ook als sparringpartner voor geschillen. Voor een vast bedrag per maand profiteert u van een enorme database aan voorbeeldovereenkomsten én heeft u direct toegang tot een eerstelijns contact met één van de Beks Advocaten. Om erger te voorkomen.

Benieuwd welk LegalWise abonnement goed bij u past?

Klik hier door, voor een uitgebreidere uitleg.

Beks Advocaten